egészséDes
Avagy miért nem hívjuk mi is egyszerűen cukormentesnek?
Több oka is van. Egyrész nemcsak a cukor minden fajtáját hagyjuk ki az EÉ sütikből, hanem a dietetikusok másik nagy ellenségét, a finomított lisztet is. Sőt, rizslisztet sem használunk, mert az is gyorsan felszívódó szénhidrát.
Másrész a külön elnevezés használatával meg akarjuk különböztetni magunkat azoktól a cukrászdáktól, akik nem figyelnek erre. Amik simán eladják az akármilyen cukorpótló használatával készített termékeiket olyan (cukor)betegeknek vagy egészségtudatos vendégeknek, akik messziről kerülnének minden ételt, aminek fogyasztása hirtelen megugrást okoz a vércukor szintben.
Harmadrészt arra is kiemelt figyelmet fordítunk, amivel kapcsolatban nemrég írta rólunk és termékeinkről egy kedves vendégünk a Zuglóiak Fórumán: "az egyetlen hely, ahol a cukormentes sütik is finomak, nem fűrészporizűek".
Olyan sütiket készítünk, amit íz alapján meg se lehet különböztetni a "hagyományostól", amit mi magunk is szívesen fogyasztunk.
Ami azt illeti, ez volt az egyik alapgondolata a Smankerli létrehozásának: legyen egy olyan hely, ahol a "-mentes" sütik is finomak, élvezhetők, ne legyen kényszer a közülük való választás.
Azóta messze jutottunk, mindenféle "-mentes" íz lett a kínálatunkban, még "mindenmentes is"
Aki nem hiszi, járjon utána! (szeretettel várjuk)

















