top of page

Rólunk

2016-ban nyitott, kis cukrászda vagyunk 20-30 féle süteménnyel és néhány sóssal. Hagyományos édességeink a klasszikus receptnél kevesebb cukrot tartalmaznak. Mi úgy mondjuk: kevesebb cukor, több íz. 

egészséDes válogatásunkból pedig nemcsak a cukrot, de (a dietetikusok legnagyobb örömére) a finomított lisztet is kihagytuk. Ezeken kívül van liszt-, tej-, és "mindenmentes" sütemény, de vegán és paleo is kínálatunkban.

Hosszú válogatás után egy nicarauai single origin kávé "horgonyzott le" az egyik őrlőnkben, a másikban rendszeresen cserélgetjük a belevalót - általában valamilyen afrikait, gyümölcsösebb ízűt választunk. 
Üdítőnek 100 %-os gyümölcsleveket, illetve házi szörpöt kínálunk szódával vagy anélkül.
Fekete, zöld, vörös (rooibos) és gyümölcsteáinkat természetesen szálas teából főzzük.

Mézünk egy Győr-Sopron megyei méhésztől, a házi szörpjeink a Mayertől származnak. Nyaranta a fagylalt egy Budapest-környéki műhelyből érkezik hozzánk. Ezeken és a kólán kívül mindent mi készítünk a cukrászda alatti műhelyünkben.


Születésnapra, esküvőre, rendezvényre 6 szeletestől akár 100 szeletesig is tudunk tortát sütni. Bonyolultságtól függően 6-8 napot kérünk rá (emeletesre még többet is), de "végszükségben" pár órán belül vagy akár azonnal is találunk megoldást.

Baking
Magunkról: About
bottom of page