top of page

Rólunk

2016-ban nyitott, kis cukrászda vagyunk 20-30 féle süteménnyel és néhány sóssal. Hagyományos édességeink a klasszikus receptnél kevesebb cukrot tartalmaznak. Mi úgy mondjuk: kevesebb cukor, több íz. 

egészséDes válogatásunkból pedig nemcsak a cukrot, de (a dietetikusok legnagyobb örömére) a finomított lisztet is kihagytuk. Ezeken kívül van liszt-, tej-, és "mindenmentes" sütemény, de vegán és paleo is kínálatunkban.

Hosszú válogatás után egy nicarauai single origin kávé "horgonyzott le" az egyik Å‘rlÅ‘nkben, a másikban rendszeresen cserélgetjük a belevalót - általában valamilyen afrikait, gyümölcsösebb ízűt választunk. 
ÜdítÅ‘nek 100 %-os gyümölcsleveket, illetve házi szörpöt kínálunk szódával vagy anélkül.
Fekete, zöld, vörös (rooibos) és gyümölcsteáinkat természetesen szálas teából fÅ‘zzük.

Mézünk egy GyÅ‘r-Sopron megyei méhésztÅ‘l, a házi szörpjeink a MayertÅ‘l származnak. Nyaranta a fagylalt egy Budapest-környéki műhelybÅ‘l érkezik hozzánk. Ezeken és a kólán kívül mindent mi készítünk a cukrászda alatti műhelyünkben.


Születésnapra, esküvÅ‘re, rendezvényre 6 szeletestÅ‘l akár 100 szeletesig is tudunk tortát sütni. Bonyolultságtól függÅ‘en 6-8 napot kérünk rá (emeletesre még többet is), de "végszükségben" pár órán belül vagy akár azonnal is találunk megoldást.

Baking
Magunkról: About
bottom of page